Energijske točke v Škofji Loki

Maj 3, 2021

Pozdravljeni, z vami sem Minka Gantar in ja, po parih dneh se vam spet oglašam in dejstvo je, da sem v zaključevanju knjige in zadnji popravki, tako da mi potem kakšna stvar zmanjka.

Zadnjič sem šla na sprehod in sem rekla, prav zapisati si moram. Uglavnem šla sem na sprehod in srečam eno gospo, ki je imela slušalke gor in govori po telefonu, in edina beseda oziroma stavek ki sem ga ujela je bilo “treba je iskati v drugih ljudeh dobre lastnosti”. In ona gre v eno smer jaz grem v drugo, sprehajam našega Toby-a, našega kužija in uglavnem razmišljam. Treba je iskati dobre lastnosti? Absolutno, treba je iskati moči v drugih ljudi, ne njihove pomanjkljivosti.

Ampak so pa ljudje, ki so, a veste, temelj je gnil, in tam lahko se še bolj trudiš opravičevati njihovo dobro oziroma njihovo ravnanje, ker določene stvari delajo dobro in mi pade na pamet, kako je v svetem pismu. Dejansko Jezus je brez slabe vesti farizeje in pismouke obtožil, da so hinavci, da so hudičevo leglo, da so tako kot bi pomivali samo zunanjost steklenice, notranjost steklenice je pa gnila. Torej delajo določene obrede zato, da se jih vidi, da ljudje rečejo, kako so poduhovljeni in to kar so pa oni v sebi notri, grabežljivi, to se pač na zunaj ne vidi. No in sem prav o tem razmišljala, da recimo nekdo od staršev naredi nekaj kar absolutno ne sodi in ni sprejemljivo. Starša se ločita, oče ne skrbi za otroke, to je dejansko en primer in verjamem da ni osamljen. Otrok mora biti pri babici samo zato, da nagaja mami potom otroka in zdaj tukaj babica razlaga otroku, da moraš potrpet, on je tvoj oče, njega moraš spoštovati. Ampak dejstvo je, da tako kot dela oče je nesprejemljivo. In zdaj dilema. Opravičevati slaba ravnanja drugih, ker je nekdo oče, duhovnik, nekdo je učitelj, nekdo je nekaj več. In ko mi opravičujemo slaba dejanja drugih, s tem ubistvu učimo, da je v osnovi v redu tako kot je.  Zato ni nič narobe, če enostavno nekomu poveste v obraz kar mu gre.

Vam povem moj primer. Ko sem imela težave z grlom in se mi je naredil cmok, to je sedaj 6 let nazaj in sem bila brez glasu, sem začela hodit enkrat na mesec na zvočno kopel. In ta gospod Tomaž je pač, a veste, ko sem bila tam že nekajkrat, sem rekla, da si želim, da se to očisti in ali je kakšen poseben položaj, ki bi se jaz ulegla, da bi bila čimbolj deležna te energije. On ni poznal mojo zgodbo, ampak je rekel, tukaj po prostoru je povsod enaka energija, ampak pomaga pa, če tistemu ki imate nekaj za povedat, poveste to kar mu gre. No ja to pa je bila moja šola. Dejansko povedat človeku kar mu gre je druga stvar, sploh če smo vzgojeni po tiho in potrpi in potem seveda opravičujemo slaba ravnanja drugih, ker je nekdo pač nekaj.

No naslednja stvar, en dan sem bila na vrtu in mimo prikolisarita dva moška in se pogovarjata. In reče en drugemu: nikomur ne moreš zaupati, niti svoji ženi. In začnem razmišljat. Dejansko ta človek niti sebi ne more zaupati če ima prepričanje, nikomur ne morem zaupati. 

Kolikokrat ljudem razlagam mišični test in rečejo, meni telo ne sodeluje in zakaj noče sodelovat. Zato ker kdor ima prepričanje “nikomur ne morem zaupati” torej tudi sebi ne moreš zaupati, mišični test dela po svoje.

Če si ta trenutek sprostite roke, zmigate ramenski obroč, zamižimo ter prekrižamo roki na prsih, zato da povežemo levo in desno polovico možganov, zamižimo. In če jaz rečem ta trenutek “moje ime je Minka”, dejansko mene odnese naprej. Če pa rečem ta trenutek “moje ime je Jože”, me odnese nazaj. In ljudje, ki njihovo telo noče sodelovati, prvo stvar ki morajo počistiti je podzavestni program “sebi ne morem zaupati”. To naredijo tako, da vzamejo zdravilno molitev dekodiranja ki jo imajo v knjigi “Ko ima življenje žur” na 412 strani ali pa v google vtipkate zdravilna molitev dekodiranja in tam notri na začetku date vse zavedne in nezavedne kode moje duše, ki so povezane s tem, da nikomur ne morem zaupati ali pa da sebi ne smem zaupati. in to je prva stvar ki je za počistiti, da lahko sploh pridete do stika s svojo dušo s svojo podzavestjo.

In zdaj naslednja stvar. To je pa odgovor na vprašanje, ko me je ena gospa klicala in je rekla: “kako naj zdravilno molitev dekodiranja izvaja za svojo hčerko oz za enega sorodnika”. 

Torej, zdravilna molitev dekodiranja gre na ta način: “Vsemogočni bog, če je v skladu z božanskimi zakoni naj se sčistijo vse zavedne in nezavedne kode moje duše, tam damo duše tega in tega človeka, “ki so povezane z” in damo težavo notri. In zdaj ta težava je lahko karkoli, lahko je finančna, zdravstvena, psihična, lahko je na odnosih, lahko je občutek tiščanja v prsih, lahko je karkoli. Pomembno je, da tisti ki izvajate za drugo osebo to molitev, zelo dobro je da molite za druge, ampak, mogoče bi bilo pametno, da vsake toliko časa še kaj zase zmolite. Saj višjo kot imamo mi svojo vibracijo, večja je naša moč. Zato ker vsi smo ustvarjeni po tej božanski podobi in to pomeni, da mi s svojo energijo vplivamo na vse ostale. In ena stvar, ki sem jo še jaz sama čistila je bilo “strah, da bom izgubila otroke”. Če jaz izvajam to zdravilno molitev dekodiranja za moje otroke, imam strah da bi izgubila svoje otroke in ko pomislim na moje otroke skozi mene govori ta strah. Zato je najprej pomembno, da sem jaz počistila svoj strah da bi izgubila otroke. Seveda ta strah ni iz tega življenja, ta strah je v spominu moje duše in ga vlečem že nekaj življenj za sabo in je bil čas da ga počistim. Ko mi počistimo ta naša podzavestna prepričanja, takrat se enostavno spremenijo velike stvari.

Da dvignemo svojo energijo, kaj lahko še naredimo? Ena pomembna stvar je, da najdemo določene točke, ki dvigajo našo energijo. Zdaj so spet cerkve odprte in imajo določene točke, sploh tam kjer je duhovnik, je močno energijo. Danes je bil pri meni na obisku gospod Jože Munih in njegova žena Amelija. Hodili smo po določenih točkah tukaj v Škofji Loki. In zanimivo je, ospodi v kašči je bila mučilnica in vem da mnoge stranke, ki pridejo k meni, imajo prav zataknjeno energijo. Zato, ker tam na spodnjem trgu poleg kašče so včasih kurili čarovnice. In ko je Jože meril energijo, je rekel da je izredno oziroma izrazito temna točka. Dejansko točka, kjer je nakopičena pomojem vsa žalost mnogih žensk, ki so tam izgubile življenje. In zanimivo, sedaj upam da mi Amelija ne bo zamerila, ampak tudi njena energija je bila tam zataknjena. Ali ni zanimivo?  Dejansko eno od življenj je bilo povezano s smrtjo na tej točki. Potem pa smo šli gor do srednjeveške cerkve, ki je bila cerkev odprta. Jože je tam pomeril energijo, in je rekle da točno tam, kjer je kropilnica ko prideš v cerkev, kjer se pokrižaš, na desni strani je močna točka čiščenja, kjer se očistiš vseh slabih energij. 

Ali ni zanimivo, kako so naši predniki točno vedeli kje so te točke. Zanimivo, ko je meril energijo v cerkvici na Hribcu, je pa še vedno temna energija, ki je povezana z drugo svetovno vojno. Tam so imeli zapore in  tam so bili vojni poboji. Za vse tiste, ki ste iz Škofje Loke ali pa če vas potegne v Škofjo Loko, prav na škofjeloškem gradu, točno na sredini, kjer je bil včasih stolp, točno na sredini je ena izmed najmočnejših energijskih točk v Sloveniji. Jože je meril to energijo in je 400 milijonov bovisov, to je ogromno. Uglavnem ena izmed najmočnejših točk in ja, frajzenški škofje so točno vedeli kje je potrebno postaviti grad, da so imeli večji vpliv, večjo energijo. Če vas zanese v Škofjo Loko, pojdite na škofjeloški grad, mogoče se majčkeno na dvorišču zadržite, in potem tisti, ki poznate Škofjo Loko oz. ta grajski vrt, tam so bile včasih veselice in tudi razne prireditve. Tam so izredno močne energijske točke, sploh tam zadaj, kjer so drevesa.

In če sedaj samo pogledamo okrog sebe, Slovenija je res prepredena z raznimi točkami, cerkvami. Slovenija je en velik energijski portal in to pomeni, da imamo vsi možnost, da se napolnimo s to energijo.

Izgubljamo jo sigurno tam, kjer smo ločeni od narave. Na konc koncev, cerkve so zgrajene na energijskih točkah. Pojdite v cerkve in samo dovolite, da vas napolni z energijo. Ni potrebno takrat ko so maše in če imate še vedno alergijo na cerkev, pomeni, da imate iz enega življenja nakopičeno energijo z zamero do cerkve in to lahko ravno tako preverite z misičnim testom in boste videli, kakšen odgovor boste dobili. Potom cerkve se je zgodilo ogromno slabega, ampak ni vse slabo. Določene točke sploh energijske so postavljene prov na posebnih točkah. Tako da vsak ima možnost da nekaj naredi v tej smeri, da dvigne svojo energijo.

Če se sedaj vrnem na začetku zgodbe torej treba je iskati v drugih ljudeh dobre lastnosti, ja dobre moči, njihove moči, zato ker kamor dajemo pozornost tja gre naša energija.

in sedaj pogledamo karte Prehod v novo dobo da vidimo sporočilo za ta mesec.
Jaz sem bitje svetlobe. Bitja svetlobe me absolutno ljubijo. 
Sporočilo: jaz sem svetloba, jaz sem noč ki sveti ter nosi ljudem upanje in razumevanje. Povezujem ta svetloba poživlja tako močno mojega duha  kot tudi duha na drugih ljudi. Dovoljujem si  žareti v vsej svoji lepoti. Skozi mene teče božanska svetloba.

Moč besed jaz sem ki sem je neverjetna in ta moč besed jaz sem ki sem so povezane z božjim imenom in Jezus je rekel: vse kar prosite v mojem imenu torej božje ime se je razodelo in jaz sem ki sem, vam bo dano.  

Energija radosti: srečna sem da živim.
Mladostna energija se pretaka po mojih žilah. Dovoljujem, da se dobro počutim v svojem telesu ki je prežeto z radostjo. V popolnosti sprejemam svojo mladostno energijo.

Kamor dajem mojo pozornost tja gre moja energija. Vse se vedno začne pri jaz sem ki sem.