Energija kreacije

Jun 15, 2020

Pozdravljeni, z vami sem Minka Gantar in danes bom odgovarjala na vprašanje, ki mi ga je zastavila ena od gledalk/poslušalk mojih videov.

Kako lahko spolno energijo usmerimo v samozdravljenje oziroma v kreacijo nečesa, kar želimo? Dejstvo je, da spolna energija je energija, energija kreacije.

Sporočilo iz kart Prehod v novo dobo:
Spolna čakra- Ustvarjalna energija teče skozi moje telo.

To je v bistvu kundalini energija, kjer s spolnostjo, z orgazmom preplavimo celo telo. Prva in druga čakra se z orgazmom aktivirata in gre kundalini energija po hrbtenici navzgor in aktivira centre v možganih. Hkrati pa ta ustvarjalna sila gre naprej. Predstavljate si to kot kamenček. Kamenček, ki ga vržete v vodo, ti valovi, ki se sprožijo, ravno tako vplivajo na gladino jezera in v bistvu imajo nek vpliv, in ravno tako je tuda ta orgazmična energija. Če preberem sedaj naprej.

Na svetu je vse energija, tudi spolna energija. Sprejemam jo, to je energija kreacije, to je ogenj, ki ga usmerjam v obnovo starega in stvarjenje novega. Zaupam toku življenja. Zame je vedno poskrbljeno.

Prvič sem se srečala s to teorijo, kako lahko usmerjaš spolno energijo v knjigi Anastazija. Mislim da je v prvi knjigi, kjer govori avtor te knjige o tem, kako sta si obadva v istem trenutku zaželela otroka in ga lahko s tem, ko recimo energija orgazma oz. ko oba skupaj doživita energijo, usmerita to energijo v ustvarjanje otroka. S tem si lahko zamislita, kakšnega otroka bosta imela. Takrat kreirata kakšne oči bo imel, kako bo pameten, kakšne lase bo imel, kakšne karakteristike bo imel. To je v bistvu trening, zato ker takrat ne moreš misliti na nobeno stvar ampak dejstvo je, da lahko to energijo usmeriš.

Moč dveh je močnejša od moči enega in če sedaj dva skupaj kreirata nekaj, to pomeni, da bi lahko ustvarjala karkoli. Po drugi strani pa tudi če ste samski, lahko to energijo usmerite vedno ko želite in ne se je bati, zato ker je to normalno.

Glejte, cerkev je dala ta občutek krivde, da je to nekaj groznega, slabega, greh, da se ne smeš dotikati določenih delov telesa. Dejstvo pa je, da če je ta inteligenca, stvarnik, naredil človeka po svoji podobi, torej je vsak delček našega telesa svet in smo ustvarjeni točno tako, kot je prav, da smo ustvarjeni, ne da je nekaj grdo, nekaj lepo. Vse je del telesa, vse je moje, torej se lahko dotikam vsakega dela mojega telesa in nobena stvar ni grda, noben del našega telesa ni grd. Če pa določen del našega telesa uporabljamo za zlorabo, recimo kot so usta in tlačiš čokolado v usta, to je zloraba ust. Po drugi strani pa če dovoljuješ, da te nekdo spolno zlorablja je to zloraba spolnih organov. To pa je zloraba, kjer moreš to počistit sam pri sebi in ko imate to počiščeno, pa dejansko lahko začnete kreirati, ustvarjati.

Pomembno je, da si napišete, kaj si želite. Napisana beseda ni samo pobožna želja, ampak je nekaj, kar napišeš. Če dam primer npr. da si samska kot jaz in napišeš “moški, ki ga ljubim je….” ali pa “Moški, ki mene ljubi je…” in napišete vse karakteristike, ki jih želite pri vašem idealnem partnerju. Vse kar napišete za svojega idealnega partnerja, je pomembno, da imaš te lastnosti sam, zato ker enako privlači enako. In če teh lastnosti nimaš sam, ne moreš dobiti nekaj, kar ti nisi. Torej če ti želiš nekoga, ki je dober poslušalec moraš postati to in če želiš nekoga, ki dobro kuha, postati ti to. Najprej moraš postati ti to, ker ti svet teh ogledal bo vedno prinesel to, kar ti si.

Energija kreacije ta spolna energija lahko tudi usmerite v posel in če želite npr. se premakniti iz ene točke, kjer niste zadovoljni torej, vsakič, ko vi doživite orgazem rečete “Ta energija gre v kreacijo mojega posla” in bodite pozorni kaj si želite. Pomembno je, da ko si želite da ste precizni kaj si želite in da vi veste kam želite, kaj želite in predvsem ta energija je ravno tako pomembna, da ni tako, da vsakič razmišljaš “joj upam da ne zbolim, upam da se mi ne zgodi” ker to je že dvom in energija dvoma vam bo ravno tako prinesla to.

Če smo mi ustvarjeni po božji podobi in če je bog stvarnik, sem torej tudi jaz stvarnica in jaz sem boginja in jaz lahko ustvarjam. Ampak zanimivo je, da jaz ne morem ustvarjati vsega tega, ampak le to kar jaz sem.

Ne vem če ste že prebrali knjigo Imenovali so jo dvoje srce. Tukaj notri je ena belka šla med aboridžine in so jo postavili za vodjo, ko je že nekaj časa tam živela. Rekli so “Ti nam boš iskal vodo, hrano” in ona je rekla “Ne znam, ne morem” in so ji nazaj rekli “Zmoreš, zmoreš”. Nekaj dni so že tavali brez vode, hrane in ona bolj kot je vidla, da tega ne zmore, so ji oni nazaj govorili “zmoreš”. V enem trenutku je ona opustila nadzor in je postala voda. Občutila je vodo v svojem telesu, slino v svojih ustih. Od nikoder se je pokazal oblak, je začelo deževati in so imeli vodo. Ta zgodba nam želi povedati, da moramo mi postati to kar želimo, da moramo postati uspeh, če želimo uspeh. Sebe moramo gledati, kot nekaj, kar meni pripada, meni pripada uspeh. Če jaz vedno hočem od nekoga potrditev, da mi bo rekel ”dobra si” ampak jaz v sebi še vedno mislim da sem slaba in kako potem lahko pričakujem da bom dobila boljše, če imam o sebi slabo mnenje.

Zato je tako pomembno, da počistite vso nesnago v sebi in ko začnete zavedati da zmorete, da imate v sebi moč, da ste ustvarjeni po božanski podobi, da vam stvarstvo želi dati vse to, ampak vam ne more dati več kot vi ste.

Delajte na sebi, ker življenje je tako neverjetno, saj nas hoče spraviti naprej, ampak dokler mi nismo pripravljeni, nas lahko življenje premetava le sem ter tja, saj nimamo usmeritve.

Uživajte in delajte na svoji spolni energiji.