Denarni zapis in obilje

Jan 8, 2021

Pozdravljeni, z vami sem Minka Gantar in danes bomo govorili o denarju. Dejstvo je da smo tukaj na Zemlji in brez njega ne moremo živeti. Danes sem dobila e-pošto od enega gospoda da je zaradi trenutne situacije zašel in prišel v hudo finančno stisko. 

Zakaj sem mnenja, da lahko govorim o denarnem zapisu. Nenazadnje vem kako je ko imaš denarni zapis naravnan na pomanjkanje in vem kako se iz tega ven spraviti.

Ko se danes lotevam velikih projektov, kot so npr moje nemške karte ali pa knjige, to so visoki zneski. In če bi me že v štartu stisnilo, da nimam denarja, nič ne bi bilo. Nočem razmišljati o tem, da nimam denarja, saj denar nekako pride, ampak ni pa vedno tako.

Leta nazaj sem štukala mesec z mesecem, da sem dvigovala iz kreditne kartice, da sem lahko pokrila kreditno kartico. Spomnim se, da sem imela tako pomanjkanje denarja, da je bilo potrebno avto prodati, da sem lahko plačala davke. Jaz imam svoje podjetje že od 24 leta in v tem času sem prišla do zaključka, da je moj posel bil vedno odvisen od moje energije. Jaz delam v več nivojskem poslu in me je tudi naučil več nivojev. Jaz s svojo mislijo oddajam, kdo bo prišel v moje življenje.

Toplo vam priporočam da preberete knjigo Frekvenca, ki govori o tem, da naša domača frekvenca določa, kdo bo prišel v naše življenje. Torej, jaz sem naravnana na pomanjkanje in bodo hodili v moje življenje ljudje, ki so na isti frekvenci pomanjkanja. Da sem prišla do tega, da imam dovolj denarja, sem morala počistiti strah glede pomanjkanja, strah pred tem, da bom zasačena, strah pred tem, da bom kaznovana, ker ne morem plačati računov, strah pred izgubo, strah pred lakoto. Jaz sem sedaj to počistila oz. še čistim in vedno manj teh stvari zaznavam.

Počistite lahko z zdravilno molitvijo dekodiranja, torej “Vsemogočni bog, če je v skladu z božjimi zakoni, naj se očistijo v vseh smereh časa in prostora, vse zavedne in nezavedne kode moje duše, ki so povezane s potrebo po pomanjkanju. Naj se vse ravni mojega duha napolnijo z zdravilno božjo svetlobo”. Vdihnemo skozi nos, izdihnemo skozi usta in potem obrnemo roko navzdol proti solarnemu pleksusu, prerežemo in vržemo v božjo svetlobo.

Naslednja stvar je zdravilni kodeks. Roke damo v kljunček in si nekaj krat ponovimo, ko gremo čez zdravilna središča (hipofiza, ščitnica, epifiza) in si ponavljamo; “Dovoljujem, da se v mojem življenju zgodi bogastvo. Skozi moje celice teče bogastvo. Vsaka moja celica vibrira vibracijo bogastva. Obilje čutim povsod na vsakem koraku. Na vsakem koraku lahko vidim obilje stvarstva in dovoljujem, da se obilje stvarstva manifestira v mojem življenju.” Večkrat si ponovite takšne molitve in dovolite, da se začne dogajati obilje vsega kar je.

Naslednja zadeva pa je, da damo roke v položaj blagoslova in si predstavljam svoje življenje, kako je, ko živimo v bogastvu, kako z veseljem plačamo račune, kako z veseljem nam ostaja denar, ko še nekomu pomagamo, kako se lotimo svojih projektov. Dovolite, da se vam zgodi obilje in si ga naslikajte. 

Današnja sporočila

Oddih: Brez slabe vesti si lahko vzamem čas zase. Rada se imam in se cenim.
Kristali: Moja zavest se širi in dviga na višjo raven.
Povezovanje: Na svetu sem zato, da svetim z ljubeznijo.

Sporočila tarota vezana na obilje finančnega uspeha:

Nadzor: opustite nadzor, odprite roke.
Oklepanje preteklosti: glavo imate v škatli in ne dovolite da pride karkoli v vašo življenje.
Zavedanje: zavedanje da ste veliko več kot si mislite da ste.
Notranji glas: dovolite se voditi če dobite navdih.

Ko boste vi začeli, ko boste upali narediti korak in izraziti to, kar je globoko v vas, tista želja, iskra, bo prišlo do tega, da vas bo stvarstvo podprlo, da boste lahko poleteli. Delajte v tej smeri in navijam za vas.