Denar in ženska energija

Jul 4, 2023 | Osebna rast, Videoblog

Danes odgovarjam na 2 vprašanji, in sicer;

 1. Kako se postaviti za sebe v službi – Neka gospa me je napisala, da je v službi vse – od aranžerke, čistilke, hišnika in tako naprej, poleg pa dela še to, za kar je usposobljena.
 2. Kako naj kot ženska poskrbi, da bo imela več denarja. Vzorec v njihovi družini je, da imajo moški dovolj denarja, medtem ko so ženske, (enak vzorec je pri babici, njeni mami in pri njej) vedno brez denarja. Pravi, da imajo vse lepe, ljubeče odnose, samo pri denarju jim škripa.

V obeh primerih je skupni imenovalec povezan s tem, kako se ženske znajo postaviti za sebe. Ja, to je pa umetnost…
Kako poskrbeti zase je povezano s korensko čakro – korenska čakra je povezana s temeljnimi prepričanji glede fizičnega preživetja.
Picasso je rekel, da obstajata dve vrsti žensk – prve so boginje, druge pa predpražniki. Funkcija predpražnika je, da se obrišeš vanj in na njem pustiš vso svinjarijo.

Kako bomo me dame postale boginje?

Biti v ženski energiji pomeni, da oblečemo krilo ali obleko.
Slovenska ženska podpira tri vogale in četrtega pol. Povprečna slovenska ženska je v moški energiji. Naše južne sestre obvladajo žensko energijo. Ko nekaj potrebujejo, rečejo: »Dušo, dal možeš?« Tipična slovenka pa reke: »Kdo bo pa ‘desce’ čakal! Raje naredim sama in je vsaj narejeno.«

Če bi slovenska ženska rekla: »Dragi, ali bi lahko…?«, največkrat dobi odgovor: »Kaj pa imaš za bregom?« Ja, tako je v Sloveniji in me ženske se učimo biti v ženski energiji. Če smo me ženske v moški energiji smo neprivlačne. Tvori se nam moški hormon testosteron. Moški hormon testosteron povzroča, da se nam redčijo lasje, da smo poraščene na delih, ki sicer niso primerni za žensko, da so poraščeni, poleg tega pa sem nam nabira maščoba na trebuhu. Ženske, ki imate maščobo na trebuhu, ste preveč v moški energiji.

Če želiš bit v ženski energiji, prosiš moškega, da to naredi. Mogoče mi ugovarjate in rečete, da na ta način ne boste nikamor prišle, vendar samo tako daste svojemu moškemu prostor, da se izkaže, da poskrbi za vas in da se mu krepi moški hormon testosteron. Ko se moškemu tvori hormon testosteron, bo poskrbel tudi za vse ostalo, poleg tega pa bo imel energijo tudi za intimno razvajanje.

Ko se ženska postavi v žensko energijo, s tem da svojemu moškemu prostor, da je v moški energiji. Gre se za preproste zadeve, kot je odnašanje smeti. Slovenska ženska to zmore sama – prime in odnese, poleg godrnja, da je za vse sama, in si misli: »Kdo bi se kregal glede osnovnih stvari!«

Nerganje v mislih se kopiči in slej ko prej boste svojo jezo stresle na nekoga – in pogosto ne na osebo, ki ji bi želele kaj povedati. Pogosto jezo staršev ‘pokasirajo’ otroci, ker niso nič krivi. Napišete seznam, da boste lažje videle, kaj je treba spremeniti in kje vam odteka energija.

Denar in ženska energija

Pri hiši so skupni stroški. Drage dame preverite, če imate v svoji podzavesti program “moram reševati moškega”, “moram poskrbeti, da so vsi srečni”. Seveda boste ve s svojim denarjem poskrbele, da bodo vsi srečni.
Življenjski stroški so se povečali in če se ni dvignila plača, vam mogoče vsak mesec zmanjka. Partner mora vedeti, koliko stane hrana – če ne ve, kakšni so stroški, nima niti občutka koliko življenje stane.

Ženska je pred 80 leti rez svojega denarja. Bila je odvisna od moškega. Mogoče je sedaj v ženski zavesti, da more dokazati, da zmore poskrbeti za vse, da ji ni potrebno biti odvisna od nikogar. To lahko preverite z mišičnim testom “Moram dokazati moškemu, da zmorem sama”, “Za nič na svetu ne bom prosila za pomoč”, “Kdor prosi za pomoč, je slabič. ”

Za vse tiste, ki bi radi vedeli več o korenski čakri o tem, kako se postaviti za sebe, vzemite v roke knjigo Ko imajo čakre žur – takoj na začetku je korenska čakra.

 • V duši nosim strah pred kaznijo.
 • V duši nosim strah pred tem, da me razdedinijo, povezan z dediščino
 • V duši nosim potrebo po izkoriščanju.
 • V duši nosim potrebo po zadolževanju.
 • V duši nosim prav potrebo po bolečini

To so programi, do katerih sem prišla preko svetovanja mojim strankam.
Kaj pa lahko naredite, da se stanje spremeni? V knjigi na strani 86 si ponavljajte:

 • Dovoljujem si, sprejemam, zavedam se in zaupam.
 • Dovoljujem si, da sem vsak dan bolj srečna.
 • Dovoljujem sem si, da sem radost življenja.
 • Sposobna sem preseči karkoli.
 • Dovoljujem si, da sem v harmoniji sama s seboj.

Življenje nas šola, življenje nam nosi točno take odnose, ki jih potrebujemo, da naredimo lekcijo, da naredimo korak, da napredujemo. Duše si izberejo točno take odnose, ki jih potrebujejo, da naredijo korak naprej. To so karmični odnosi in mogoče smo v več preteklih življenjih pokleknili, več v preteklih življenjih nismo zmogli … v tem življenju nas naša duša vodi po lekcijah, ki nam kažejo, da zmoremo.

V glavnem drage dame, prišla je karta VZTRAJNOST. Zmorete vztrajati na začrtani poti. Angeli vam stojijo ob strani. Zaupajte vase, zaupajte v vesolje, v podporo vseh svetlih sil in boste videle, zmorete.

Uživajte in vzemite v roke knjigo Ko imajo čakre žur. Začnite čistiti svojo podzavest z Zdravilno molitvijo dekodiranja. Uživajte, vse dobro vam želim.