Denar in zakon privlačnosti

Maj 7, 2020 | Osebna rast

Pozdravljeni, z vami sem Minka Gantar in danes bomo zopet govorili o obilju.

Se spomnite, ko sem nekaj dni nazaj govorila o tem, kako pomembno je če začnemo razmišljati pozitivno in si govoriti “Dovoljujem, da v moje življenje prihaja denar, obilje, na utečene in čudežne načine”.

Sedaj naj vam povem, kaj se dejansko splača, ker dejstvo je, res priteka in jaz sem toliko hvaležna, saj korona virus se pri vseh pozna. Dejstvo pa je, da na eni strani lahko jambramo, stokamo, česa ni ali pa po drugi strani naravnamo vibracijo na drugo in se začnejo dogajati čudeži.

Danes sem šla na pošto in sem prejela modro kuverto. Ob takšni kuverti se takoj ustrašimo, če je mogoče kakšna kazen ampak ne, ni prišla taka kuverta. Prišla je odločba o pravici knjižnega nadomestila v kar precej visokem znesku.
Naj vam sedaj razložim kaj to pomeni. Ko sem pisala knjigo Ko imajo hormoni žur nisem razmišljala o tem, da bo knjiga uspešnica, da bom z njo nekaj zaslužila ampak začela sem jo pisati zato, ker sem tako čutila in čutila, da bom s tem lahko pomagala mnogim. Sedaj bo že 6 let nazaj, ko sem pisala to knjigo in nastal je priročnik. Seveda takrat ko pišeš, nič ne stane ampak kasneje lektoriranje stane, tiskanje stane. Ko začneš vse to v naprej razmišljati spustiš in si misliš da ne zmoreš.

Če se sedaj vrnem nazaj na knjižno nadomestilo. Od države bom dobila 1400€ in to je neobdavčen denar in sedaj kako lahko tudi vi pridete do tega. Država stimulira ljudi ki berejo, torej na en način avtorje, ki so brani. Dejansko avtorji, ki so brani imajo neko lestvico, kolikokrat je bila knjiga izposojena in moje knjige so sedaj na okrog 50 mestu. Jaz sem res ponosna nase in ko nekaj iz srca naredite, pride denar v vaše življenje na utečene in čudežne načine.

Zakaj mislite, da so knjige od Louise Hay tako brane? Louise Hay je dejansko napisala iskreno o svojem življenju in skozi njeno zgodbo, kako je preživela, prebolela raka, se je pozdravila in mnogi smo si pomagali, da gremo lažje skozi življenje. V knjigi Življenje je tvoje so pozitivne afirmacije in odprlo se mi je pri “Težave z zobmi predstavljajo odločitve”. Naprej je napisana trditev: Odločitve sprejemam na podlagi resnice. Počivam mirno saj vem, da vedno storim pravo stvar. To je afirmacija.

Če gremo sedaj nazaj na tisti strah glede tiskanja in če si govorite da ne zmorete, s tem vesolju sporočate da nimate, ne morete in s tem se zaprejo poti. Če bi si jaz to ponavljala, da ne zmorem ne bi uspela. Ponavljala sem si “Zaupam, da denar prihaja v moje življenje. Vedno ga imam dovolj, da plačam račune”. Na koncu se mi je uspelo dogovoriti s tiskarjem za 3 mesečni odlog plačila. Preko naključij sem prišla do TV prodaje, da sem lahko predstavila knjigo in čez 3 mesece, ko je knjiga izšla, sem imela za plačati tiskarju in na računu sem imela točen znesek za plačati. A ni to neverjetno?

Ko se vi nekaj odločite, da boste naredili, vas vesolje podpre. Ne se ukvarjati s tem “kako”, ampak denar materialno prihaja na utečene in čudežne načine. Zaupajte in vesolje res poskrbi za nas, ko mi dovolimo.

Uživajte.