Ciste in tumorji – kako si pomagati na naraven način

Okt 4, 2022 | Zdravje

V tem prispevku govorimo o rešitvah za težave z rodili ali pri moških za težave z modi ali prostato.
Treba je razumeti, da so naši spolni organi povezani s hipofizo (hipofiza vpliva tudi na hujšanje). Ta drobna žleza v možganih napaja z energijo ves hormonski sistem. Hipofiza uravnava  stanje jajčnikov ter mod in prostate.

Ko imamo težave z spolnimi organi, je treba nahraniti hipofizo. Dve ključni hranili, ki hranita in spodbujata delovanje hipofize sta C-vitamin in Omega 3. Da pa hipofiza res dobro deluje, je potrebno povečati razstrupljevalne sposobnosti telesa. Glutation je snov, ki iz telesa ‘potegne’ težke kovine in hormonske motilce.

Glutation telo proizvede samo, če ima dovolj žvepla, cinka, selena, magnezija, silicija in vitamina B6. Te vitamine najlažje vnesemo v telo s hrano (z gobami, špinačo, ovsenimi kosmiči, oreščki, peteršiljem). Glutation v telesu deluje kot magnet, da nase vleče vse, kar je moteče za celice.

za razstrupljanje na celični bazi pa je ključna tudi snov Sulforafan. Izdeluje se iz žveplenih živil (brstični ohrovt, brokoli, cvetača, zelje, repa). Odgovorna je za zaustavitev razmnoževanja celic, ki povzročajo bolezen. Lahko ga dobite tudi z vnosom trojčka:

  • Carotenoid complex (vsebuje korenje, papriko, paradižnik in jagodičje).
  • Flavonoid complex (vsebuje vijolična barvila iz brusnic, borovnic in robidnic).
  • Cruciferous plus (vsebuje zelena barvila iz brstičnega ohrovta, brokolija, cvetače, zelja, repe, redkvice).

Ko se pojavijo težave z zdravjem, je pametno preveriti zakaj smo si ‘priklicali’ bolezen – preverite vzrok za bolezen na čustvenem nivoju.

K meni na svetovanje je prišla stranka z cistami na jajčnikih. Prišli sva do zaključka, da njene težave izhajajo iz skladiščenja obupa. Dobesedno so njeni jajčniki postali skladišče za njena potlačena čustva.

Priporočam vam, da s pomočjo mišičnega testa preverite, iz kje izvirajo vaše težave: »Ta tumor, ki ga imam, je skladiščenje obupa« ali pa »Na svoji hipofizi imam blokado v povezavi z enim od preteklih življenj«. Presenečeni boste, kaj vse nosite v svojem energijskem zapisu in se potem odraža v obliki tumorjev in rakastih celic.

Ko ugotovite iz kje izhajajo vaše težave, se lotite dekodiranja podzavesti. Delajte počasi – ugotovite, kaj je tisto, kar vlečete iz življenja v življenje, da skladiščite obup, v obliki cist in tumorjev.

Za vse tiste, ki vas življenje uči lekcije preko raznih tumorjev in rakov, je čas, da iz svojega življenja spustite obup in pa sovraštvo.