Čiščenje preteklosti in ljubezen do sebe

Jun 17, 2018

Pozdravljeni, no danes pa se vam javljam iz morja. Program Zadovoljna od znotraj in privlačna na zunaj sem že objavila. Ko si zadovoljen, žarčiš in si magnet za vse dobro.

S seboj imam karte Prehod v novo dobo in da vidimo, kaj vam sporoča stvarstvo.

Solze – Dovoljujem si čutiti svoja resnična čustva. Moja duša se čisti. Dovoljujem, da potlačena čustva pridejo na dan. Dovoljujem si jokati. Solze čistijo mojo bolečino in žalost. Naj tečejo in me očistijo. Naj bolečina odide. Pred menoj so boljši časi. Zaupam, da se bo vse izteklo tako kot je prav.

In prav za nas ženske, ko potlačimo svojo bolečino na ta predel srca se zgodi, da ne moreš biti poln bolečine in se smejati, saj to vsi opazijo. Dajmo si vsi priznati resnico kje sem in kaj čutim. In tisto kar jaz čutim je moja resnica, ni nekaj, kar si jaz domišljam, ampak si upam to priznati. Ko enkrat sprejmemo resnico in začnemo delati na tem, glejte, so odnosi, ki nas šolajo in sploh voda, je nekaj, kar je meni osebno v življenju najbolj pomagalo. Ko mi je bilo najtežje v življenju, sem vzela kamen in ga vrgla v vodo in si rekla naj se ščisti vse in naj odide moja bolečina, ker jaz tega ne potrebujem več. Če tega ne ščistiš, na dolgi rok si delaš rano, najprej pa se zrediš na predelu trebuha. Torej naredimo prvi korak in ščistimo svoja čustva, pojdite k vodi in zmečite vso to bolečino stran in dovolite, da odide vse tisto, kar ste tlačili v sebi notri.

Vnebovzeti mojstri – Podpira me vse stvarstvo. Jaz sem ljubezen. Dovoljujem, da sem kanal, preko katerega se na zemljo steka ljubezen. Kjer je obup, naj bo vera. Kjer je tema, naj bo svetloba. Kjer je žalost, naj bo veselje. Naj bo vsako bitje na svetu blagoslovljeno ter prežeto z veseljem, toplino, nežnostjo, naj bo polno zdravja in lepote. Stvarstvo me podpira pri potovanju v srce.

Jaz grem v svoje srce in najprej poberem stran vse tisto, kar me bremeni in potem imam čisto srce ter zažarim. Dejte tudi vi to narediti zase, zato da začnete žareti od znotraj, ker potem lahko dobite vse tisto, kar vam pripada.