Bitja svetlobe – sporočila ob polni luni

Jan 18, 2022 | Osebna rast

Pozdravljeni, z vami sem Minka Gantar in danes bomo imeli angelska sporočila ob polni luni.

Pa da vidimo, kaj je ta trenutek pomembno za vas. Prebrala bom 3 naključne karte iz Ošo zen tarot:
Izžetost – Opuščati nadzor, boj. Ko nekdo pritiska na vas. Ko se vi odločite, da se ne greste več je “joj” na koncu. Tudi sama, ko sem bila v takem odnosu se enostavno nisem pustila več potegniti v dramo. Zato opuščajte boj, saj izžetost vam povzroča notranji stres, kronični stres.
Vir – povezujte se z virom, za vse ga je dovolj. Izvor je za vse. Sončne svetlobe je dovolj, bodite sonce.
Ustvarjalec – sončna svetloba, kronska čakra, solarni pleksus.

Sporočila iz kart Prehod v novo dobo:
Bitje svetlobe – Jaz sem bitje svetlobe, jaz sem bitje luči. Moje srce je polno brezpogojne ljubezni.
Svetloba – Jaz sem nosilka luči in sprememb. Skozi mene teče božanska svetloba.
Vodstvo – Srce mi vedno pove, kaj je resnično dobro zame.

Vsi se učimo spuščati, sproščati in korakamo skozi življenje. Mogoče smo pozabili na to, da smo ustvarjeni po božanski podobi. Božanska podoba v nas, ta bit božjega in če gledamo, da smo božji otroci, kateri starš bi svojega otroka zavrgel? Kateri starš bi bil tisti, ki samo kaznuje? Starši smo ljubezen, smo prijazni do otrok, želimo jim najbolje.

Če boste mogoče pogledali film Koliba, ko ga razsodnik postavi gor na prestol in pravi “sodi ti, katerega otroka boš poslal v raj in katerega v pekel” in je začel jokati “vzemi mene”. In je naprej pravil “sodil si v barvi kože, sodil si po izgledu, sodil si po izobrazbi, ti si bil sodnik, kako lahko sodiš nekoga kar zgleda na prvi pogled”.

Obstaja ena bajka, da ob cesti, ki je vodila v mesto je sedel pod drevesom človek. Mimo gre prvi moški, ki reče “poglej ga, lenuh, samo sedi pod drevesom in nič ne dela”. Kmalu zatem gre mimo gozdar, pogleda človeka in reče “poglej ga, cel dan je garal in zdaj počiva pred hišo”. In potem je mimo šel še tretji človek in je rekel “poglej ga babjeka, tukaj sedi pred hišo in opazuje ženske”. Dejstvo je, da ne moremo nič vedeti o tem človeku, ki je sedel pred hišo, ampak vse to, kar ti ljudje govorijo o drugih, govori o njih. Prvi je bil lenuh, drugi je bil garač in tretji je bil kurbir. Vsak je opisoval le svoje stanje.

Gre se za to, da smo mi v svojem centru, stebru moči. Sedaj še ena dobra informacija. Večkrat sem vam rekla, da si dejte prelepiti popek, če hodite v okolje, kjer je veliko slabe energije. Dejte si na popek nalepiti alu folijo, ki je v bistvu odboj. Vse kar je poslano proti vam, se enostavno odbije.
Mogoče je sedaj čas, da vsak svoje pokasira. Kar daješ dobiš nazaj, kar seješ boš požel in kdor seje veter, požanje svoj vihar.
Dejstvo je, da jaz sejem mir, zahtevam v mojem življenju mir in v mojem življenju je mir.

Enkrat se je moja starejša hčerka zapledla tukaj pred hišo na stopnicah in sploh ni vedla v kaj in to so bile energijske mreže. Te energijske mreže so kot pajkova mreža, samo da je na bazi energij.
Če imate recimo občutek, da je vaša služba prepredena s temi mrežami oziroma da ima mogoče nekdo apetite po vašem stolčku oziroma poziciji, morate vi narediti naslednje. Vzeti morate sol in presoliti npr. okrog stola ali pa pri mizi, saj sol reztrešči te energije. Pomaga tudi blagoslovljena voda, ki jo dobite v cerkvi. Vzemite tudi sveti les in mogoče vzemite še žajbljeve palčke in zakurite.

Ta trenutek se na polno dogaja in mogoče res ta polna luna vpliva. Sporočilo pa je “začnite uporabljati sveto obredje”. To pomeni da na pomoč pokličete vse svetle sile saj ste bitje svetlobe.
Nadangel Mihael je tako mogočen angel, ki vam bo pomagal pri tem, da se porežejo vezi.

Glede na to, da ti stara duša si bitje svetlobe, začnite uporabljati svetlobo. Vsakič, ko se razjezite niste v svetlobi ampak v temi. Vsakič, ko vam pade energija in ko nekdo hoče z vami manipulirati, to ni vaše, ste v temi. Ampak vi ste bitje svetlobe in lahko odločno rečete DOVOLJ.

Ko se vi odločite, da ne boste več sodelovali s temnimi silami, imate vso moč, da rečete DOVOLJ. Enostavno ne dovolite, da se vam to dogaja. Čas je, da se zavedate svoje veličine, saj vi ste bitje svetlobe. Vsak izmed nas ima možnost in moč, da enostavno upravlja z energijami, saj mi smo gospodarji energij in lahko rečemo DOVOLJ.

V sebi imamo vsi vso moč in zato sijte, ker ste bitja svetlobe. Uživajte in dovolite si občutiti božjo pomoč.