Angelska števila 666

Jun 7, 2020 | Osebna rast

Pozdravljeni, z vami sem Minka Gantar in danes bomo govorili o angelskem številu 666.

Če se vam kar naprej pojavlja 6 in ne veste kaj to pomeni, to pomeni jasno sporočilo angelov “Predajte svoje stvari, skrbi stvarstvu.
Naj vam posvetne dobrine in denar ne povzročajo skrbi in preglavic. Skrbi namreč oslabijo moč vaših molitev. Na srečo lahko angeli če jih prosite, vslišijo vaše molitve. Če videvate 666 so je sporočilo angelov: vaše misli so preveč vprejene v materialne želje. Dvignite misli na duhovno raven, da bi vaše življenje zopet sledilo pravemu vodstvu.

Tudi če pogosto videvate mavrice je sporočilo, angeli so tukaj, obrnite se na njih.

Imam pa še sporočila iz kart Prehod v novo dobo, katera so povezana s številko 6:
Nova zemlja – Jaz sem boginja, ustvarjalka nove dobe. Vodi me srce. Zavedaj se, da si tukaj, da ustvarjaš in da si povezana z energijo kreacije.
Tema – Kaj se skriva v nezavednih, temnih delih mene? Prosim za zavedanje. Počistite to, kar vam preprečuje materialno obilje. To materialno obilje pa je povezano ravno s prvo in drugo čakro.
Dušni partner – Varno je ljubiti.
Stvarjenje – V meni se vsak dan rojeva nova energija. Jaz sem plodnost in obilje. Povezana sem z vsem obiljem na tem svetu, ko začnem sprejemati svojo ustvarjalno moč.
Molitev in meditacija – Moj duh je miren. Povezana sem z izvorom. Izvor je bog. Bog je kreacija. Ko imam temelje čiste pomeni, da imam čisto energijo in takrat sem povezana z izvorom.
Gibanje – Gibanje mi veča energijo. Rada se imam in se cenim.
Nadangel Gabriel – Sledim, zaupam. Slišim vodstvo.
Jasnost – Jaz vem. Poznam resnico. Jaz sem resnica.
Čakra tretjega očesa – Vidim resnico. Resnica je ena. Če pa nismo v resnici, se rušimo v temelju.
Milina – V svojem srcu nosim milino, ki se izraža preko mojih oči in obraza. Cela moja bit izraža milino.
Blagoslov – Jaz sem milosti polna. Blagoslovljena sem med ženami in blagoslovljeni so vsi, ki pridejo v stik z menoj.

Ta sporočila so povezana s številko 6. Dobite blagoslov, imate kreacijo, imate podporo angelov in imate vse tisto, kar si na tej zemlji lahko zamislite. Ker imate podporo in blagoslov pomeni, da vse tisto kar posejete, slej kot prej tudi zraste in slej kot prej tudi žanjete. Sejte dobro, prosite angele za pomoč in boste videli, da vse kar boste naredili v tem življenju, se vam bo bogato obrestovalo. Zato delajte dobro in dobro se vam bo v izobilju vračalo nazaj.