Angelska sporočila

Dec 15, 2021 | Osebna rast

Pozdravljeni, z vami sem Minka Gantar in danes bomo imeli angelska sporočila iz kart Prehod v novo dobo.

Ko prosimo svetle sile za vso podporo, za vse odgovore, ki jih potrebujemo ta trenutek, vedno dobimo odgovor.

Danes me je poklicala krasna gospa. Leta nazaj sva bile skupaj na dogodku in takrat me je spraševala o ljubezenskem življenju. In katerokoli karto je potegnila, je pokazalo, da nekaj časa se bo čistilo njeno ljubezensko življenje in da jo čez nekaj časa čaka nekaj lepšega. In danes me ona pokliče in mi reče “a veš da si imela prav”.

Jaz sem prepričana v to, da te karte so žive in angeli.

Nadangel Gabriel – Sledim, zaupam. Slišim vodstvo. Nadangel Gabriel je nadangel glasnik. Vem, da mi je vedno poslano pravo sporočilo; vem, da vedno uporabim pravo besedo; vem, da se vedno prav odločim. Nadangel Gabriel, ti poznaš vse odgovore. Hvala za vodstvo. Nadangel Gabriel sem opisala tudi v knjigi Ko imaje duše žur na strani 297. Ime pomeni božja moč in nadangel Gabriel nosi upanje.
Zaključek poti – Hvaležna sem za vse izkušnje, ki mi jih prinaša življenje. Sem na koncu določenega obdobja. Sproščena sem. Najhuje je sedaj za menoj. To je bilo obdobje učenja. Hvala.
Odločitev – Odločam se zase. Podpirajo me vse vesoljne sile. Prav je, da se postavim zase. Dovoljeno je, da sem močna. Svojo moč lahko izražam na ljubeč način. Sledim sporočilom, namigom, znamenjem, ki me vodijo naprej. Varna sem tukaj in zdaj. Odpirajo se mi nove poti, sposobnosti in nove energije.
Hvaležnost – Hvaležna sem za življenje in za vse, kar mi prinaša. Opazujem vse, kar mi je dano. V neskončnosti življenja, kjer bivam, je vse dovršeno. Eno sem z vsem. Jaz sem vedno v povezavi s svetlobo. Hvaležnost mi odpira vrata sreče.

Še nekaj sporočil iz kart Ošo.
Zdravljenje – zdravljenje vaše duše, zdravljenje vašega telesa, zdravljenje vaše kronske čakre, vaše prve čakre. Kaj je tisto, kar je namenjeno, da bo obogatilo življenje ljudi.
Potrpežljivost – vsaka stvar potrebuje svoj čas. Vsaka nosečnost potrebuje svoj čas, da dozori plod, da se lahko rodi nekaj novega. Ko imate neko idejo, naredite to.
Odslavljanje – ko se nabere dovolj energije se zgodi preporod, enostavno greš naprej. Ko si zrel se zgodi.

Tisti odnosi, posli, ideje, karkoli sredi česar ste, naj vas popelje po poti naprej. Dovolite, da se zgodijo. Če se nekaj zaključuje boste videli, to je čas za hvaležnost. S tem, ko boste hvaležni tudi za lekcije, tiste trpke, boste videli kako se vam bodo odprla nova vrata.

Zaupajte in ko prosite angele za pomoč, vam bodo odprli vrata tam, kjer se vam mogoče zdi, da je samo stena.

Uživajte in zaupajte, da stvarstvo vas podpira pri tem, ko delate korake za sebe.