Angelska sporočila ob polni luni

Nov 18, 2021 | Osebna rast

Pozdravljeni, z vami sem Minka Gantar in danes bomo govorili o angelskih sporočilih za obdobje polne lune.

Nekaj let nazaj sem bila z mojimi dekleti na Baliju in smo prišle do enega templja, kjer so pripravljale ženske slavje ob polni luni. Oni rečejo temu, da človek ne bi postal lunanci. Lunanci v njihovem jeziku pomeni, da ga luna nosi. Dejstvo je, da policaji vedo, da ob polni luni je več kriminala, več prometnih nesreč. Tudi mi navadni ljudje gremo na cesto in vemo, vidimo, kako nekateri ljudje čudno vozijo. Babice vedo, da ob polni luni je več rojstev in ne nazadnje, nihanje morja, plimovanje, vse to je povezano z energijo lune. Luna ima na naše notranje stanje precejšen vpliv in moramo razumeti, da včasih povleče iz nas najbolj skrite in globoke rane, potlačena občutja, vse tisto kar je čas, da pride na plano in se udejani in spoznamo resnico. Vemo, da določeni ljudje ne želijo videti resnico, zato jih takrat premetava na polno.

Včeraj me je ena gospa klicala in je rekla, da ena sorodnica ima velike težave s tem, da ima preganjavico in ji ostali sorodniki pravijo, da je čas, da gre k psihiatru, da tako ne gre več. In ona je prepričana, da so vsi ostali zmešani, samo ona ne. Tukaj ne govorimo o tem, da si zmešan, ampak ji nekaj iz podzavesti seka ven in to kar ji seka ven, je dejansko spomin na eno od preteklih življenj, kjer je bila preganjana, zatirana, so jo kontrolirali in je sedaj s to korono prišla do tega, da ji je pometalo strahove ven. V redu je, da nam pomeče strahove ven in kaj je tisto sporočilo, ki je pomembno, da bomo predelali v našem življenju.

Sporočila iz kart Prehod v novo dobo:

Intuicija – Jasno zaznavam sporočila. Stvarstvo me vodi tja, kjer je najbolje tako za mene kot za vse druge. Vodniki mi šepetajo in sporočajo, da je vse v redu. Prepuščam se vodstvu. Čeprav mi še ni jasno, zakaj in kako, zaupam. Bolj kot sem v miru sama s seboj in s svetom, bolj jasno zaznavam sporočila. Hrup in nered v moji glavi blokirata jasnost sporočil. Mirna sem.
Vodstvo – Srce mi vedno pove, kaj je resnično dobro zame. Prepuščam se božanskemu vodstvu. Srečati moram prav določene ljudi, ki mi pomagajo na poti naprej. Pozorna sem na sporočila, ki jih slišim, vidim, zaznam in občutim. To so božanska sporočila, ki me vodijo naprej. Zaupam sporočilom srca.
Milina – V svojem srcu nosim milino, ki se izraža preko mojih oči in obraza. Cela moja bit izraža milino. Milina je stanje duha. Milina je blagost do sebe in do sveta. To je ženska moč; moč, ki ni v agresiji, pač pa v ljubezni; moč, ki se ji nič ne more upreti. Milina je srčna nežnost in sprejemanje. To je angelska energija, ki se na zemljo steka preko žensk in otrok. Jaz sem milina.
Solza – Dovoljujem si čutiti svoja resnična čustva. Moja duša se čisti. Dovoljujem si čutiti svoja resnična čustva. Dovoljujem, da potlačena čustva pridejo na dan. Dovoljujem si jokati. Solze čistijo mojo bolečino in žalost. Naj tečejo in me očistijo. Naj bolečina odide. Pred menoj so boljši časi. Zaupam, da se bo vse izteklo tako kot je prav.

Sporočila iz kart Ošo:
Preboj – čas je za preboj naprej, čas je da greste naprej, čas je, da se začnete zavedati te svoje neverjetne moči.
Zdravljenje – dogaja se vaše zdravljenje, zdravljenje vašega telesa, vaše duše, vaših zapisov. S tem, ko vi tukaj na zemlji predelate določene zapise, programe, vi vplivate na akaške zapise, to so zapisi duše. Vi lahko vplivate s svojimi odločitvami na svoje prihodnje življenje. Dejstvo je, da z določenimi ljudmi plešemo ples toliko časa, da jih predelamo. Pomembno je, da zaključujemo stvari, tudi da izrazimo ljudem kar jim gre. Če imate z določeno osebo za predelati kakšne stvari, tudi če je ta oseba že pokojna, vi lahko napišete pismo za vse, kar ji/mu gre. Treba je pozdraviti svoje zapise in izražanje. Dokler imate vi občutek, da niste dovolj, boste imeli blokado na prvi in drugi čakri.
Potrpljenje – sedaj ob polni luni morate razumeti, da vsak proces potrebuje svoj čas. Vsak proces se nekje začne in nekje zaključi.
Upočasnitev – upočasnite svoj tempo. V brzini, naglici enostavno ne morete priti do resnice. Če gledamo, ali ni korona dober čas, ko lahko upočasnite, da ni potrebno letati povsod.
Obilje – sprejmite obilje vsega dobrega, vsega kar je okrog nas, sprejmite svojo žensko/moško plat.

Če se vrnem sedaj na začetek zgodbe o Baliju, ko so ženske pripravljale praznovanje ob polni luni. In takrat ko se ženske družimo z ženskami, krepimo ženske hormone. Ženski hormon progesteron vpliva na to, ubistvu to je hormon gnezdenja. Tudi če niste več v rodnem obdobju se ti hormoni proizvajajo. Vsakič ko komunicirate z ženskami, se ta hormon gnezdenja ženske energije povečuje. Sedaj prihaja novo obdobje ženske energije in ta ženska energija je energija miline, sočutja, strpnosti.

Jaz verjamem da se svet spreminja v veliko boljši svet kot je prej bil. Mogoče ta trenutek ni videti da bo, ampak verjemite in zaupajte. Stvarstvo pozna pravo hitrost, prave odgovore in vi samo zaupajte in delajte na čiščenju svojega polja in bodite v miru sami s seboj in boste videli, stvarstvo vam bo na ta način dalo vse, kar vam pripada.

Uživajte in naj vam pri vsem kar delate pomaga božji blagoslov.