Angelska sporočila in prehod v novo dobo

Jan 4, 2022 | Osebna rast

Pozdravljeni, z vami sem Minka Gantar in tudi danes bomo govorili o številih.

Kaj nam torej angeli sporočajo preko števil oz. če vedno vidimo število npr. 111? Odgovore na to boste našli v knjigi Ko imajo duše žur.

Če vam vedno pred oči skačejo številke 11 ali pa ura 11:11, je sporočilo angelov: da o vsem o čemer razmišljate, v hipu postaja resničnost. Zato razmišljajte samo o tistem, kar želite priklicati v svoje življenje.
Če pa recimo vidite uro 14:14, vam angeli sporočajo: 1 je pomembna, da to kar razmišljajte, to se udejanja. 4 pa je sporočilo, da angeli so tukaj in nismo sami.

Zadnjič sem poslušala video od Kriona, ki je govoril o tem, kako nosimo v srcih kronično žalost. Mogoče vse to, kar nosimo v srcu, se udejanja. Če imamo v duši kronično žalost, potem še več teh dogodkov ustvarjamo, kjer bomo lahko čutili kronično žalost.

Angelska sporočila iz kart Prehod v novo dobo:
Grlena čakra – Svobodno izražam svojo resnico. Jaz sem resnica. Kaj me duši? Česa ne morem izreči? Kdo me stiska za vrat? Moj blagoslov je, da čutim. Varno lahko izražam svojo resnico, dovoljeno mi je govoriti. Upam si prepevati, se smejati in vriskati, ne glede na to, kaj poreče okolica. Jasno se zavedam, kdo sem.
To je karta 63, kar je skupaj 9 in 9 je vibracija boga, vibracija kreacije. Angelsko sporočilo za 9: takoj se lotite dela, ti glasnik luči. Izpolnili ste vse pogoje za izpolnitev življenjskega namena. Nehajte se obremenjevati, nastopil je čas za dejanja. Za začetek bodo koristni že majhni koraki.

Srčna čakra – Jaz sem ljubezen. Vidim ljubezen. Moje srce je vedn v stanju ljubezni. Tudi, če me odnosi preizkušajo, lahko občutim ljubezen. Toplina sonca, šumenje vetra, bučanje morja, sij zvezd, milina lune, trdnost skale, čarobnost jutra, energija kristalov, petje ptic, žar otroških oči, poljub ljubljene osebe, stisk roke, objem prijatelja, nasmeh tujca… vse izraža ljubezen. Ko sem naravnana na ljubezen, jo zlahka občutim.
To je karta 62, kar je skupaj 8 in vibracija 8 je vibracija dveh tornadov, ki se združita skupaj. To pomeni, da ko smo v pozitivni energiji, s takšno močjo dveh tornadov, se kreirajo nove stvari. Ravno tako, pa ko smo v negativni energiji, z energijo dveh tornadov rušimo.

Sodelovanje – V ljudeh, s katerimi sodelujem, iščem njihove moči, ne pomanjkljivosti. Pozorna sem na to , kdo prihaja v moje življenje in kakšni občutki se mi porajajo. Ljudje so mi poslani kot angeli, da mi pomagajo. Na tej poti nisem sama. Seveda srečujem tudi ljudi, ki so okuženi s temo. Tudi te prepoznam in jim dovolim, da grejo svojo pot. Tudi ti so mi poslani, da lahko vidim, koliko sem se že naučila. Blagoslavljam jih z ljubeznijo.
Karta je številka 44 in 44 je ravno tako kot 22 mojstrsko število. Angeli vam ta hip nudijo dodatno uteho, ljubezen in podporo. Prosite jih, naj vam pomagajo pri vseh zadevah, nato pa prisluhnite njihovemu vodstvu, ki ga boste prejeli v obliki intuicije.

 

Angeli so vedno prisotni in so tukaj. Samo prositi jih moramo za pomoč. Ko neprestano videvate 4444, je to sporočilo jasen klic, da dovolite da vam pomagajo.

Dovolite, da je vaš svet miren in bodite pozorni na vse to, kar vam je dano. Bodite hvaležni za to in boste videli, prihaja čas mogočne kreacije. Vsi lahko vplivamo na to, kar se nam dogaja v našem življenju. Gre se za to, da počistimo kramo, ki jo ne potrebujemo in gremo naprej.

Res verjamem, da prihajajo boljši časi. Verjamem, da vsakič, vedno svetloba zmaga.

Uživajte in da vami pri vsem kar delate pomagajo angelčki.