Afirmacije za premik naprej

Maj 9, 2020

Pozdravljeni, z vami sem Minka Gantar in danes bomo govorili o čakrah. Govorili bomo o prvi in drugi čakri, ker sta najbolj pomembni za preživetje. Stimulirata oz. dvigujeta življenjsko energijo.

V knjigi Ko imajo hormoni žur na strani 13 sem pisala ravno o tem. Prva ali korenska čakra je tik na koncu hrbtenice, v osnovi na koncu trtice in po drugi strani je druga čakra, ki pa je točno nasproti. Obe čakri vplivata na zmožnost preživetja.

Vemo da spolna energija, je tista, ki kreira novo življenje. Tisti, ki imajo zapacano prvo in drugo čakro, ne morejo narediti koraka naprej, obtičijo, bolijo jih noge, imajo težave s kronično utrujenostjo, slabokrvnostjo, bolečine v križu, psihične težave, nespečnost, seksualne težave, težave z mišicami.

Čakri lahko polnimo z radostjo da živimo, z radostjo do življenja, da plešemo, da hodimo. Najbolj pomemben je občutek radosti ter sreča da živimo, zaupamo v proces življenja in to krepi prvo in drugo čakro. Pomembno je tudi kako razmišljamo.

Poglejmo sedaj pozitivne trditve, ki vam bodo pomagale predvsem za prvo čakro, ki je povezana s preživetjem. Dovoljujem, da se moje finančno stanje izboljša, sprejemam vse izobilje tega sveta, zaupam da sem v božanskem vodstvu, zaupam da se vse ureja v najvišje dobro vseh. Moram opustiti nadzor in se prepustiti vodstvu, zaupam toku življenja in pogumno plavam v toku življenja, vse kar mora priti v moje življenje prihaja samo in brez napora.

Prav ta čakra je povezana z gibanjem, stopanjem, z meditacijo sede. Obstaja pa tudi meditacija leže in jaz delam meditacijo v leže, ko si spustim kristalne sfere in zjutraj, ko si dovolim, da se počasi prebudim ter da vsrkam sporočilo sanj. Sanje nam nosijo sporočila, predvsem če zvečer prosite vaše vodnike “prosim za vodstvo”. Še ena taka misel, ki vam bo pomagala je “dovoljujem, da vse kar dajem se mi pomnoženo povrne, moje življenje je blagoslovljeno z obiljem”. In to meditacijo, ki delate medtem ko hodite, to pejte sami in ne v družbi domačih oz hišnih ljubljenčkov. Medtem ko delate meditacijo, ko hodite ne razmišljati o tem, kaj je težko, česa se ne da, ampak ko hodite, vi začnete korakati proti svoji svetli bodočnosti. Začnite si predstavljati, kako bo to življenje, kjer boste korakali, kako bo, ko boste za roko držali vašega idealnega partnerja, kako bo, ko boste imeli dovolj denarja, idealno službo.

Mi v Sloveniji imamo en velik izziv, in to je, da imamo v glavi program, da smo majhni, da se nič ne da. Slovenski jezik ne govori niti 2 milijona ljudi.
4 leta nazaj sem dobila idejo, da bom imela nemško knjigo in sem našla prevajalko, ki mi je prevedla knjigo Ko imajo hormoni žur v nemščino. Tudi ni vedno pravi človek tisti, na katerega prvo naletiš, saj energije skupaj ne gredo. Kasneje sem našla ustrezno prevajalko. Jaz nimam pojma o nemščini, ampak imam knjigo v nemškem jeziku. Verjamem, da ko bo čas zrel, bo prišel angleški založnik in se bo zgodilo. Jaz zaupam v ta proces in ne razmišljam, jaz ne morem, nimam, ne znam.

Ravno danes sem govorila z eno gospo in je rekla, da je toliko potovala po svetu in mi slovenci imamo res probleme. In seveda to je res, saj če bi foušija gorela, ne bi rabili drv, program, ki ga imamo da smo majhni in se nič ne da, vsi so boljši kot mi, in tako naprej.

Počistite to, kar vas zadržuje in začnite si govoriti: dovoljujem si sijati v vsej svoji veličini. Sedaj pa en program, ki ga imajo mnogi ljudje pa je “Denar človeka pokvari”, ampak ga ne. Denar samo da reflektor na to, kar ti si.

In s to gospo smo ravno danes govorili o tem, kako pozna ljudi, s katerimi jaz sodelujem in ja, določene je pokvaril denar. Posel nikoli ne bo napredoval, saj so na vodstvu ljudje, ki so dali denar pred to poslanstvo, da pomagajo ljudem. In vedno ko daš denar na prvo mesto in služiš temu denarju, zgrešiš pot, zgrešiš cilj. Če pa imaš na prvem mestu, da si tukaj na tem svetu, da pomagaš ljudem in ko imaš še več denarja, lahko še več ljudem pomagaš. Medtem pa ljudje, ki dajo na prvo mesto denar, pa dobesedno denar iz njih pokaže to kar so. Če so bili prej pokvarjeni, denar tudi to pokaže.

Počistite te zapise, da smo majhni, da se ne da in začnite slediti tej svoji ideji in boste videli da stvarstvo nas vedno podpira, ko si upamo stopiti na to pot svojega poslanstva. Še ena stvar ki jo moram omeniti je prodaja. Mnogi imajo v svoji podzavesti prodaja je prostitucija, prodaja je kurbarija. Če se bom izpostavila, bom vidna in kaznovana. Verjamem, da so to programi iz preteklih življenj in da mnogi izmed vas ste v preteklih življenjih zgoreli na grmadah in zdaj ne upate izstopati. Marsikdo je bil kaznovan, ker ste upali povedati, kar imate za povedat in sedaj je bolj varno da ste tiho.

Tako da dajte si počistiti te programe in dovolite si zasijati v vsej svoji veličini, zato ker vi ste boginja oz bog na tej zemlji, ki ustvarja novo zemljo.