Afirmacije vijolični žarek očiščenja

Jul 26, 2022 | Osebna rast

Govorimo o vijoličnem žarku očiščenja. Več o vijoličnem žarku očiščenja najdete v knjigi Ko imajo duše žur.

Afirmacije k nadangelu Zadkielu in vijoličnemu žarku očiščenja.

  • Nadangel Zadkiel, angeli vijoličnega plamena, kličem vijolični žarek očiščenja na odnos z _________ (tukaj vstavite odnos, ki je težaven). Naj se najin odnos napolni z energijo odpuščanja in sočutja.
  • Nadangel Zadkiel, angeli vijoličnega plamena, pomagajte mi razširiti mojega duha. Kličem vijolični plamen očiščenja. Pomagajte mi vztrajati na poti preoblikovanja moje notranjosti v ljubezni.
  • Nadangel Zadkiel, angeli vijoličnega plamena, v vijolični plamen odenite me. Jaz sem moč srca, jaz sem svetloba božanske biti. Jaz sem popolno očiščenje. Jaz sem luč srca. Jaz sem moč svetlobe. Jaz sem vijolični plamen transformacije

Ko si predstavljate vijolično barvo, ki gre skozi vas, izrekajte afirmacije in pozitivne trditve.

Sporočila iz kart Prehod v novo dobo:

Vranična čakra – Moj svet je miren. Občutim mir. Zadovoljstvo je moja izbira. V vsakdanjem življenju lahko najdem drobna zadovoljstva, v ljudeh zlahka najdem lepe lastnosti. Vsak dela najbolje, kar zmore; tudi ljudje, ki so me razočarali, so delali najbolje, kar so znali. Blagoslavljam jih z ljubeznijo in jim dovoljujem, da odidejo iz mojega življenja.

Ko boste delali z vijoličnim žarkom vedite, da vijolični žarek nosi transformacijo in očiščuje. Vsakič, ko boste pred seboj vizualizirali kako teče vijolična svetloba skozi vas, boste videli, kako se bodo stvari začele urejati.

Nadangel Zadkiel, Saint Germain, Mojzes in tudi Kristusova zavest, vse to je povezano z očiščenjem nizkih energij. Vse te nizke energije se lahko očistijo le s tem, da mi najprej iz svojega telesa, iz svoje medcelične tekočine odstranimo nizke energije. Vse maščevanje, ves bes, tudi žalost, vse tisto, kar nas bremeni ne prispeva k napredku. Vsi bi želeli, da druge očistimo, oziroma da se drugi spremenijo, ampak edino stvar, kar mi lahko naredimo je ta, da spremenimo sebe.

Nadangel Zadkiel z legijo svojih angelov nadzira delo znotraj vijoličnega svetlobnega plamena, ki predstavlja usmiljenje in preobrazbo za vse ljudi. Mogoče se vam pogosto dogaja, da ujamete na fotografijo vijolični žarek. Svetlobne krogle na slikah “orbi”, so v osnovi energijska telesa angelov, ki jih vidimo. Nadangel Zadkiel vodi angele vijoličnega plamena. Njegova avra je intenzivno vijolično modra. Ko opazimo vijolično ali modro svetlobo v bližini, je to jasen znak, da nam nadangel Zadkiel želi priskočiti na pomoč in nam pomagati. Povezan je s kristalom lapis lazuri. Pomagamo si lahko tudi z močjo tega kamna. Ta kamen lahko damo tudi v vodo in s tem dobimo več moči. Pomagamo si lahko tudi tako, da ga položimo na čakro tretjega očesa in pokličemo nadangela Zadkiela za pomoč. Tako se še hitreje povežemo s božanskim izvorom.

Angeli očiščenja so tukaj in nam želijo pomagati. Edino stvar, ki jo imamo mi za narediti je to, da jih prosimo za pomoč, zato izrekajte “Kličem vijolični žarek očiščenja”.
Vsak, ki bo pri sebi naredil premik naprej, bo očistil del svoje avre in to pomeni, da bo s tem naj teme na svetu. Zato delajte samo dobro. Naša ljubezen je lahko okužena tudi z jezo in agresijo, zato kličite na pomoč vnebovzete mojstre, ki nam pomagajo pri tem, da lažje napredujemo na tej poti, ki se ji reče življenje.

Še eno sporočilo iz kart Osho:
Navzočnost – biti pozoren, kam gre tok naših misli.

Pokličite vijolični žarek očiščenja in boste videli, da se bo v vašem življenju zgodila nova energija – samo dovolite da se zgodi. Dovolite, da vam pomagajo vnebovzeti mojstri in angeli vijoličnega plamena. Uživajte.